Contact

Loodgietersbedrijf Gardenier
Vlieterweg 52
3925 GC Scherpenzeel

033-2773347

Geschiedenis

een kort stukje geschiedenis van Loodgietersbedrijf Gardenier. Van vader op zoon.

 

Start

Na jaren in loondienst loodgieter te zijn geweest begon het ondernemershart van Steven Gardenier te spreken en in 1977 begon hij voor zichzelf met loodgietersbedrijf Gardenier. Een jaar na de start van de eigen onderneming werd hun derde telg geboren. Het was een kereltje die naar de naam Gijs zou gaan moeten luisteren.

 

Van vader op zoon

Gijs zag het werk van zijn vader en zag dat het goed was, dat het een mooi beroep was en wilde dit zelf ook kunnen en leren. In een aantal jaren stak Gijs zo erg veel op van zijn vader en zijn vader deelde de jarenlange ervaring met hem. Ondertussen koos Gijs voor een opleiding tot loodgieter. In het jaar 2004 was de tijd rijp om het niet alleen maar meer samen met zijn vader te doen maar om ook de verantwoordelijkheid te gaan delen. Een vof werd opgericht en dat was ook meteen een stap in de richting om eens het loodgietersbedrijf over te nemen.

Op de historische en mooie datum 1-1-2011 heeft Gijs Gardenier het loodgietersbedrijf helemaal overgenomen en zet het werk als vertrouwde huisinstallateur vol verve verder.

 

De Haardenboer

Eind 2012 is loodgietersbedrijf Gardenier met een tweede website het www opgegaan. In alle jaren heeft het loodgietersbedrijf zoveel haarden en kachels geplaatst dat we vonden dat dit een eigen plek nodig had. Ook bij haarden en kachels is het juiste advies, een stuk maatwerk, perfecte en veilige installatie en vertrouwen erg belangrijk. Daarom www.dehaardenboer.nl

 

Ervaar ervaring

Door de jarenlange ervaring opgedaan in het bedrijf van zijn vader en later als mede eigenaar heeft Gijs zoveel kennis opgedaan dat hij uw ideale partner is voor al uw loodgieters werkzaamheden in en om het huis en bedrijf.

Wanneer belt u ons voor uw klus? : 033-2773347