Contact

Loodgietersbedrijf Gardenier
Vlieterweg 52
3925 GC Scherpenzeel

033-2773347

Water

Eerste levensbehoefte

Zoals we allemaal weten is water één van de primaire levensbehoeften. Sterker nog, we bestaan zelf voor een groot gedeelte uit water! Kortom, water is belangrijk, voorziet en kan comfort verhogend zijn.

Pas als we een kraan opendraaien en er komt geen water uit, weten we en merken we hoe afhankelijk we zijn van water en dus van een goede installateur. 

 

Water nodig

Vooral als u eens nagaat waar we allemaal water voor gebruiken en welke apparaten er met water werken. De wasmachine, de vaatwasser natuurlijk maar ook het toilet niet te vergeten. Of hoe belangrijk  de CV-verwarming en keuken of douchekraan. Belangrijk is dus dat u een goede, nauwkeurige en vertrouwde installateur in huis kunt halen die de zorg hiervoor uit uw handen kan nemen. Bij ons, bij Gardenier bent u hiervoor op het juiste adres.

Comfortverhogend

Naast de basisbehoefte van water kan deze ook extra comfortverhogend werken. Denk daarbij aan vloerverwarming in het huis en badkamer. Een boiler om nog sneller over warm water te beschikken of bijvoorbeeld een zogenaamde cooker. Ook voor de installatie van vloerverwarming en andere comfortverhogende watergerelateerde producten draaien wij ons hand niet om. Lees meer bij Verwarming