Contact

Loodgietersbedrijf Gardenier
Vlieterweg 52
3925 GC Scherpenzeel

033-2773347

Hart van uw huis

de verwarming lijkt zo vanzelfsprekend maar je merkt pas hoe afhankelijk we ervan zijn wanneer de CV ketel door ouderdom of achterstallig onderhoud er de brui aan geeft.

 

Water opwarmen

Naast het water opwarmen voor de lekkere warme radiatoren die in koude periodes uw woning moeten verwarmen vragen we nog veel meer van onze CV-installatie. Denk hierbij natuurlijk aan de warme kraan beneden om de handen te wassen of het sopje om de auto mee te wassen. De douche moeten we niet vergeten en wanneer u vloerverwarming heeft op CV......

CV-Ketel

zoals al genoemd is de cv-ketel dus ongeveer het hart van uw huis. In sommige gevallen een ondergeschoven kindje omdat het "een witte doos op zolder" is. maar o zo belangrijk. Wij van loodgieters bedrijf Gardenier adviseren u graag over uw CV-Ketel. Wij geven u juist en (energieleverancier) onafhankelijk advies of de juist grote en versie van ketels die u nodig heeft en passend is voor uw vraag naar water. Hier komen namelijk diverse belangrijke punten bij om de hoek kijken als de inhoud van de te verwarmen ruimtes, de afstand van de ketel t.o.v. diverse te verwarmen ruimtes, de waterdruk en de watervraag, hoeveelpersonen telt het huishoud en heeft u bijvoorbeeld een bad of een stortdouche?

Daarbij komt nog het rendement om de hoek kijken. Wat voor CV-ketel heeft u nu? Is deze afdoende, heeft u overcapaciteit en hoe oud is deze, welk rendement heeft de oude ketel? In sommige gevallen kan het een goede keuze zijn om naar een neiuwe HR++ ketel over te stappen. doet u het niet voor het millieu, dan wel voor de portomonee.

 

Merken

Loodgietersbedrijf Gardenier kan u desgewenst elk merk CV-ketel leveren die op de markt is. Wij kunnen alle ketels installeren en onderhouden. daarnaast zijn we officieel dealer van de CV-ketels van Nefit en Remeha

 

Service

Bij ons hoeft u geen onderhoudscontract af te sluiten. Wij staan volledig achter de merken die wij leveren en komen graag bij u langs voor periodiek onderhoud. 

 

Radiatoren en vloerverwarming

natuurlijk horen deze twee warmtebronnen onder de kop verwarming en bij de CV. Wij leveren, plaatsen en verplaatsen alle soorten en type radiatoren die u wilt. Wilt u verbouwen en moeten de radiatoren ontkoppeld worden, moeten de radiatoren verplaatst worden, maken de radiatoren plaats voor vloerverwarming? Weer bent u bij ons op het juiste adres voor de uitvoering van deze klus.